Labrador

Labrador

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Labrador Retriever

Hey,
Jazeker alles top met haar! Ze heeft een leuk karakter – blijft nieuwsgierig en luistert heel goed – ik ben streng maar we verwennen haar vaak ook ?
In de bijlage enkele foto’s
Amai ik had wel al verwacht dat tijdens Corona veel mensen een pup gingen kopen, maar had niet gedacht dat het zo erg ging zijn.
We gaan nog een jaartje wachten voor we een nieuww pupje in huis nemen. We zijn niet gehaast – maar willen wel dat hij van bij jullie komt.
Onze labrador retriever is super sterk en nog nooit echt ziek geweest.
Alvast bedankt voor jullie antwoord

Lilou – Labrador

Je vous envoi une photo de ses 2 ans
Mariline Jehu

Rico – Labrador Retriever

Ik heb gisteren 2 jaar geworden! Rico

Dusty – Labrador

Beste Wannes,

Wij kochten een goede maand geleden bij jullie een labrador (chocolat), we hebben hem Dusty genoemd. Ik wou jullie langs deze weg laten weten dat hij het nog steeds goed stelt. Volgende week maandag mag hij gaan voor zijn laatste vaccinatie zodat hij veilig buiten kan.
Op dit moment is hij bijna weg met de meeste basiscomando’s. Zit, blijf, af (lig), volg, stop en ‘kom hier’. Af, stop en ‘kom hier’ lopen vaak nog wat stroef maar we vinden het al wel sterk dat hij alles, indien we voldoende geduld hebben, uitvoert.
Ongelukjes (kaka of pipi) hebben we ook steeds minder voor. ’s Nachts slaapt hij nu sinds twee dagen in zijn mand die afgebakend wordt met een kleine ren. Daarvoor was dit nog in zijn bench die volledig werd afgesloten. De eekhoornknuffel (vos voor onze oudste zoon Seppe) die je als extra cadeautje hebt meegegeven is op stille momenten zijn beste speelkameraad.
In bijlage nog enkele recente foto’s.
Groetjes,
Pieter

Verjaardag Bailey – Labrador

Labradors

Wij genieten van ons 4uurtje groetjes

labradors

Happy Birthday

Hallo,

Dankjewel voor de felicitatie 

Grtjs Marleen

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

Jarig 27 09 2018

 

 

Van: m bruining [mailto:]
Verzonden: zaterdag 28 september 2019 8:14
Aan:
Onderwerp: Jarig 27 09 2018

Image

 

Lady is een super lieve geweldige vriendin van ons.  Bedankt voor de goede  start.